Sessies bij Roos Trainingen worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed als je een aanvullende verzekering hebt. Het is goed om zelf even bij je zorgverzekeraar te checken of deze de behandeling door Roos Trainingen vergoedt.

Hier vind je een overzicht dat is samengesteld uit informatie die de zorgverzekeraars op hun website publiceren. De gegevens zijn recentelijk en gelden voor 2018. Aan het overzicht kunnen geen rechten ontleend worden. Indien nodig wordt het overzicht aangepast.


De gemeenten zijn verantwoordelijk voor de jeugdhulp. Dit is geregeld in de Jeugdwet die op 1 januari 2015 is ingevoerd. Deze gaat uit van de eigen kracht van het gezin en zijn omgeving.

Roos Trainingen is een erkende zorgaanbieder in het kader van de Jeugdwet. Dit wil zeggen dat we een samenwerkingsovereenkomst hebben met de gemeente Maastricht, en daarmee met alle omringende gemeentes. Voor Heerlen, Landgraaf en Voerendaal wordt sinds 2019 de jeugdzorg geregeld door Jens. Roos Trainingen is ook door Jens erkend als zorgaanbieder. Tijdens een gratis kennismakingsgesprek kunnen we de mogelijkheden verder bespreken.

Roos Trainingen is ook erkend WMO zorgaanbieder voor de gemeentes Maastricht, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Meerssen, Vaals en Valkenburg.


Heb je interesse in een workshop? Vraag een offerte op maat aan.


Wil je weten wat

Roos-traingen.png

voor jou kan betekenen.

Lijn tekening aap.png